Actueel nieuws

 Zoeken

 


Vandaag vierden alle juffen en meesters van De Bonte Tol hun verjaardag. Ook dit jaar was het weer één groot feest voor de juffen, meesters en kinderen!

De meeste juffen en meesters werden zingend opgehaald door de kinderen en eenmaal aangekomen in de klas kon het feest gaan beginnen.
Eerst werden natuurlijk de goed verstopte cadeautjes uitgepakt.

Ik heb een mooi voorleesboek gekregen ("Meester Kikker" van Paul van Loon), een moppenboek, het spel "Rara, wat doe ik?" en LEGO poppetjes. Ook heb ik nog een heleboel andere leuke en lekkere cadeautjes gekregen. Kortom, ik ben ontzettend verwend en voelde mij erg jarig!

Na het cadeautjesfestijn was het tijd voor de verschillende spelletjes. We hebben Pictionary gespeeld, ren je rot (met vragen over de juf), het popcornspel (popcorn eten met stokjes is best lastig!) en bingo. Natuurlijk was er ook een kleine traktatie en hebben we groene limonade gedronken.

De ochtend werd afgesloten met een toneelstuk. De juffen en meester hebben het verhaal van Sneeuwwitje nagespeeld. Het verhaal eindigde echter anders dan verwacht. Sneeuwwitje hoopte natuurlijk op een kus van de prins, maar kreeg in plaats daarvan een slagroomtaart in haar gezicht. Gelukkig kon Sneeuwwitje hier de humor wel van inzien, ging zij in op het huwelijksaanzoek van de prins en....leefden zij nog lang en gelukkig!

Via deze weg wil ik alle ouders ontzettend bedanken voor alle leuke cadeaus! De kinderen en ik zijn er ontzettend blij mee en gaan er vast en zeker veel plezier aan beleven!Gepubliceerd op 11-03-2015 door Redactie

Categorieën: categoryGroepsnieuws categoryGroepsnieuws

Bekeken: 2606 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen