Actueel nieuws

 Zoeken

 

Kamp van groep 6 en 7

Woensdag 17 juni  waren de groepen 6 en 7 aan de beurt om op kamp te gaan! Even voor negenen verschenen de eerste Junglebewoners op het schoolplein. Het thema van dit jaar was Jungle en dat was goed zichtbaar.  

De eerste dag hebben we de slaapplaatsen ingericht, hutten gebouwd, een leuk bosspel gespeeld, spelletjes gedaan en lekker gespeeld op het grote veld. ’s Avonds na de heerlijke pasta hebben we nog een Junglejacht gedaan en gezellig liedjes gezongen met elkaar bij het kampvuur. Je zou denken dat alle kinderen wel erg moe waren geworden, maar het bleef tot laat nog erg gezellig op de slaapzalen.

Donderdag weer vroeg op voor het ontbijt en de sport en spel ochtend. De teams hebben tegen elkaar gestreden om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Na de lunch stond de speurtocht met verschillende opdrachten op het programma. Na 1 uur en 45 minuten kwamen de eerste groepen weer binnen. De hamburgers en kippenpoten van de barbecue vielen erg goed in de smaak.

Na het avondeten was het tijd voor de Bonte Avond en de discoavond. Wat een feest was dat weer! Daarna douchen en naar bed. Het was die avond opvallend sneller stil op de slaapzalen….

Vrijdag ochtend was het tijd om in te pakken, op te ruimen en nog even vrij spelen om daarna moe maar voldaan weer te vertrekken naar Pijnacker.

Wij kijken terug op een heel gezellig en geslaagd kamp. We willen dan ook de kinderen, de begeleiders en de keukenploeg bedanken voor hun enthousiasme en inzet.

Leerkrachten groepen 6 en 7

 De foto's zijn terug te zien op Picasa

Gepubliceerd op 10-07-2015 door Redactie

Categorieën: categoryAlgemeen categoryGroepsnieuws categorykamp

Bekeken: 3041 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen