Actueel nieuws

 Zoeken

 


Afgelopen week was het feest op De Bonte Tol: De school bestond 15 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden!!

Een week eerder werden er al de nodige voorbereidingen getroffen: Er werden vlaggetjes gemaakt, tollen ingekleurd, liedjes geoefend en brieven geschreven voor de directrice.
Op maandag kon het feest dan echt gaan beginnen! De week werd geopend met het nieuwe schoollied en een toneelstuk van de leerkrachten. Vervolgens werden er in en rondom de school verschillende spelletjes (stoelendans, estafette, ren je rot etc.) gespeeld en hebben de kinderen 's middags een film gekeken.
Aan het einde van de dag ontvingen de kinderen van groep 4/5 nog een bedankje van de directrice. Zij was erg blij met de brieven en kaarten en heeft ze een mooi plekje gegeven in de directiekamer. Ook kregen zij allemaal nog een toeter mee naar huis.
Dinsdag werd er geklommen en geklauterd op de stormbaan, muziek gemaakt en kregen we ook nog bezoek van een heuse ijscoman.
Woensdag stond er een creatieve ochtend op het programma en konden de kinderen samen met een broer/zus/buurmeisje/vriend/vriend heerlijk knutselen. Er werden feestmutsen, dromenvangers, kunstwerken van playmais en klei, houten tolletjes, tosti's, loombandjes en nog veel meer gemaakt.

Bij een feestweek hoort uiteraard ook een spetterende afsluiting. De kinderen van de Bonte Tol hebben daarom op donderdag nog extra hard geoefend met de deels zelfgemaakte instrumenten en hebben na schooltijd met zijn allen een geweldige show weggeven. De leerkrachten waren apetrots!
Donderdag hebben wij trouwens ook nog bingo gespeeld, popcorn gegeten en fijn buiten gespeeld. Kortom..het was een heerlijke week! Op naar de volgende vijf jaar!

Gepubliceerd op 05-10-2015 door Redactie

Categorieën: categoryGroepsnieuws categorybanner

Bekeken: 2437 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen