Actueel nieuws

 Zoeken

 


Vorige week schreef ik een stukje over de leuke gastles (over de ambulance) die wij gevolgd hebben in het kader van onze IPC unit "Fitheid en gezondheid'.

Nu boffen wij deze unit wel heel erg, want wij hebben (en dat terwijl de unit nog maar net begonnen is) nog twee leuke gastlessen gevolgd.

Zo zijn wij de unit gestart (het startpunt noemen wij dit) met een bootcamples van Sjoerd. Tijdens deze 45 minuten durende les hebben we onder andere een parcours afgelegd, een wedstrijdje opdrukken gedaan, gedanst op hippe muziek en een bal van een paar kilogram zwaar boven ons hoofd getild. Na deze les waren we behoorlijk moe, maar we hebben er wel erg van genoten,

Vandaag stond de volgende gastles op het programma. Jeroen, de vader van Kyan, heeft ons heel veel geleerd over onze botten. Wij weten nu hoeveel botten een mens gemiddeld heeft, waar botten voor dienen en wat je moet doen als een bot gebroken is.
Toevallig had een aantal pechvogels, waaronder de juf, iets gebroken. Jeroen heeft verschillende soorten verband aangelegd en de juf kreeg zelfs gips om haar arm.
Morgen gaan we nog meer leren over botten: We gaan dan in tweetallen opzoeken hoe de verschillende botten heten.

Via deze weg willen wij Sjoerd en Jeroen ontzettend bedanken voor hun tijd en enthousiasme!

 

Gepubliceerd op 23-11-2015 door Redactie

Categorieën: categoryGroepsnieuws categorybanner

Bekeken: 2197 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen