Actueel nieuws

 Zoeken

 

Afgelopen weken lieten de Sint en zijn pieten al weten dat hij De Bonte Tol ook dit jaar niet zou vergeten. Dinsdag 28 november waren bijna alle schoenen van de kinderen gevuld met een mooie stuiterbal en een lekker kikkertje. In sommige klassen moest er wel naar de schoenen gezocht worden. Er waren zelfs kinderen die de schoenen in andere klassen moesten zoeken. De rommelpiet had er namelijk een zooitje van gemaakt. 

Op 5 december was het een groot feest. Alle kinderen van de school en ook heel veel ouders met jonge kinderen stonden te wachten op de Sint en de pieten. De Sint en zijn pieten kwamen dit jaar aangereden in de Stint van Ziezoo. 

Toen de Sint en zijn Pieten uitgestapt waren, werd er hard gezongen door alle kinderen. De groepen 8 hebben een hele mooie dans laten zien. 

De groepen 1 t/m 4 hebben het feest gezamenlijk in het speellokaal gevierd en deden een dans, een lied of beeldden iets uit voor de Sint en de pieten. De groepen 5 t/m 8 hebben alle mooie surprises uitgepakt. 

Bij de onderbouw kwam Sint nog even in elke klas langs en wist iets te vertellen over een aantal kinderen. Bij de groepen 6 t/m 8 wist de Sint vooral iets te vertellen over de leerkrachten en die moesten hier en daar nog wat extra dansen met de pieten.

Sinterklaas en Pieten bedankt, en we hopen tot volgend jaar!

De foto's die gemaakt zijn, volgen snel!

Gepubliceerd op 05-12-2017 door Leerkracht

Categorieën: categoryAlgemeen

Bekeken: 899 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen