Actueel nieuws

 Zoeken

 


Ook dit jaar werd Kerst weer groots gevierd op De Bonte Tol.

Woensdag 6 december kwam de gehele school al in kerstsfeer.
 

Op woensdag 20 december hebben de kinderen samen met hun maatje kerststukjes gemaakt.. De kinderen van groep 3 werden geholpen door de kinderen van groep 7 en zo verder. Het was heel erg leuk om te zien hoe de kinderen elkaar hielpen. De resultaten waren super!

 

Op donderdag 21 december was er een kerstontbijt voor de kinderen. En wat hadden de kinderen met hun ouders lekkere dingen gemaakt. We willen alle ouders hiervoor bedanken.

Als afsluiter was dit jaar de kerstmarkt. Alle kinderen hadden knutsels gemaakt om te verkopen voor het goede doel: De Fragiele X vereniging. Het Fragiele X syndroom is de bekendste erfelijke oorzaak van een verstandelijke beperking. Zie voor meer informatie: www.fragielex.nl. Dit doel is gekozen omdat er twee kinderen met dit syndroom bij ons op school zitten. Dit jaar is een jubileumjaar voor de Fragile X vereniging. Wat hebben we (ouders, kinderen en leerkrachten) samen een geweldig succes van onze kerstmarkt gemaakt. Met heel veel betrokkenheid, enthousiasme en inzet hebben we iets geweldigs neergezet. Alleen dat is al genoeg reden om trots op te zijn. Het exacte bedrag wat opgehaald is, is €1138,90.

Via deze weg willen wij alle ouders, kinderen, de OV-leden, de leerkrachten, verdere hulp en de organisatie bedanken voor de zeer geslaagde avond!

 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een mooi  2018!

 

Fijne vakantie!

 

 

Gepubliceerd op 22-12-2017 door Leerkracht

Categorieën: categorygroep 1/2a categoryAlgemeen

Bekeken: 569 keer

© 2014 obs De Bonte Tol | Gantellaan 5 | 2642 JK Pijnacker

directie mw. F. Hogervorst | tel hoofdgebouw 015-3699256 | tel bijgebouw 015-3699410 | info@debontetol.nl | Inloggen