Actueel nieuws

 Zoeken

 


Zo, de eerste weken in groep 3 zitten er op. De hoogste tijd om jullie eens te vertellen wat wij allemaal hebben gedaan. 

In groep 3 zijn er namelijk heel wat dingen anders dan bij de kleuters. Dat was in het begin best wel eventjes wennen. Wij werken ineens bij taal en rekenen aan een eigen tafeltje. Daar werken wij met onze eigen kleurpotloden, grijs potlood en alle andere spulletjes die in ons laatje liggen.  

Naast het harde werken is er gelukkig ook nog tijd om lekker te spelen. Wij spelen nog drie keer per dag buiten en ook regelmatig in de klas en op de gang. In de klas kunnen wij een boekje lezen, een verhaal luisteren in de luisterhoek, woorden maken bij de lettertafel, bouwen aan de bouwtafel of een spelletje spelen uit de kieskast. Op de gang spelen wij met andere bouwmaterialen, in de huishoek, met de boerderijdieren of met de Playmobil.  

Een van de andere spannende dingen in groep 3 is de gymles. Wij gymmen niet meer in het speellokaal maar in de grote gymzaal. Dat vinden wij hartstikke leuk want daar leren wij allemaal nieuwe dingen! 

Dit schooljaar gaan wij met zijn allen ons best doen om er een leuk en leerzaam jaar van te maken! Blijven jullie onze avonturen volgen?  

Gepubliceerd op 16-09-2019 door Redactie

Categorieën: categorygroep 3

Bekeken: 436 keer