Actueel nieuws

 Zoeken

 


De eerste schooldag  was wel even wennen hoor! Gelukkig hebben we het heel erg naar onze zin gehad op school. Het was fijn om al onze vriendjes en vriendinnetjes  weer terug te  zien. Wat hadden we elkaar gemist! We vinden het wel jammer dat de oudste kleuters nu in groep 3 zitten maar gelukkig komen ze in de pauze nog voor het raam zwaaien. Er zijn ook nieuwe kinderen in de klas gekomen. Dat zijn: Ilyas, Evy, Amira en Evi. 

In de kring hebben we aan de juf alle vakantie verhalen verteld. Daarna gingen we buiten spelen. Wat hadden wij de karren, klimrek en zandbak gemist zeg. Na het buiten spelen hadden we trek. Het was tijd om te eten en te drinken. Daarna gingen we eindelijk binnen spelen. In de klas kunnen wij in verschillende hoeken spelen zoals de bouwhoek, knutseltafel, stempeltafel, boekjeshoek, computertafel, zandtafel, kleien, het verfbord, de kleine blokjestafel, huishoek, spelletjestafel, poppenhuis en de tekentafel, 

Om te kunnen  zien wanneer iedereen jarig is hebben we deze week een verjaardagskalender gemaaktDeze hebben wij heel mooi versierd. Komen jullie ook een keer kijken bij ons in de klas?

 

Groetjes van alle kinderen uit groep 1/2  b!  

 

 

 

Gepubliceerd op 26-09-2019 door Leerkracht

Categorieën: categorygroep 1/2b

Bekeken: 482 keer