OV

Oudervereniging

OV

Oudervereniging (OV)

De ouders van de oudervereniging zijn betrokken bij veel activiteiten van de school, bijvoorbeeld bij feesten zoals Kerst, Sinterklaas en het Lentefeest. Daarnaast kunnen wij regelmatig hulp gebruiken bij uitstapjes in het kader van IPC of activiteiten op school, zoals verkeerslessen, lezen en creatieve dagen.

De oudervereniging bestaat uit ouders/verzorgers van leerlingen van de school en een teamlid van de school. De dagelijkse werkzaamheden van de OV worden verricht door het bestuur van de OV (de OV-commissie).

De OV-commissie is een enthousiaste groep ouders die zich graag inzet voor de kinderen van De Bonte Tol en een steentje wil bijdragen aan het plezier van kinderen gedurende hun basisschoolperiode. De vergaderingen van de OV-commissie zijn openbaar. De vergaderdata worden jaarlijks vastgesteld en bekendgemaakt via Social Schools.

De OV-commissie vindt het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij de activiteiten van de school. De OV-commissie kan het echter niet altijd alleen, daarom is de commissie regelmatig op zoek naar hulp. Hiervoor wordt een oproep geplaatst via Social Schools. Deze worden ook op de whiteboards bij de klassen geplaatst.

Vind je het ook leuk om de school en de OV te helpen? Dat kan op verschillende manieren, zowel onder als na schooltijd. Ook voor creatieve idee├źn, tips of een bijdrage vanuit een bepaalde expertise staan de school en de OV-commissie open. Elke bijdrage is welkom en waardevol!

Voor vragen of opmerkingen kun je bij ons terecht via ovdebontetol@debontetol.nl.